dissabte, 22 de febrer del 2014

Red velvet, recepta


Un pastís de color vermell molt intens.
A Canadà va ser molt famós durant la dècada dels 1940 i 1950

Ingredients:
125 g mantega a temperatura ambient
275 g de sucre
2 ous mida XL
280 g de farina
15 g de cacau amb pols
1 tsp de llevat
1 tsp bicarbonat sodic
1/4 tsp de sal
240 g de buttermilk
1 TBSP de colorant vermell amb gel
1 tsp de vinagre blanc
1 tsp d'extracte de vainilla



Buttermilk: llet tèbia amb unes gotes de llimona i deixar reposar 12 minuts
Tenyim el buttermilk hi afegim l'extracte de vainilla el vinagre blanc i reservem
 En un vol tamisem la farina, el cacau en pols, el llevat i reservem
 Treballem el sucre i la mantega fins que sigui blanc i esponjós. Afegim els ous d'un en un lleugerament batuts
 Afegim una part dels ingredients secs, els molls i acabem amb els secs tot molt a poc a poc i a velocitat lenta
Ho posem en tres motlles untats.
Enfornem a 170º C durant 25-30 minuts
Comprovem amb una agulla si és cuit
Ho deixem reposar 15 minuts abans de desemmotllar

Recepta: Bea Roque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada